Lära för livet eller lära av livet?

Rose

Äntligen semester!

18 jun , 2015, 22.06 roseheir

 

Projekt, som lämpar sig för semestern:

olja verandan, rensa jordgubbslandet, frosta ur frysen, slå gräset, måla huset, klippa häcken, vaxa bilen, tvätta mattorna, städa garaget, bygga pallkragar för grönsaksodlingen, reda upp pappren på skrivbordet, rensa takrännorna, sota pannan, olja bryggan, restaurera trappräcket, fixa mommos cykel,  underredsbehandla bilen, såga ner den ruttimagena björken, sy nytt överdrag på soffan, luta av stolarna som hör till, bygga upp superkroppen, ordna upp allt som sparats på datorn, utrota maskrosorna i gräsmattan, kupa potatisen, olja trädgårdsmöblerna, skrapa och måla villafönstrena, rensa ur garderoberna, ha loppisbord på byaloppiset, grovstäda grillen -hemma och på sommarstället, anlägga en trädgårdsdamm, timra en vedlada, tapetsera vardagsrummet,  tömma komposten, byta tak på utedasset, sortera årets fotografier, avsluta projektet ”bygga hundkoja”.

Och äntligen bjuda släkten på kalas.

Semestern behövs verkligen!

Hur skulle vi annars orka jobba?

Njut av den!

 

Läs också

En kommentar

  1. Johanni skriver:

    jodu. funderade också på det, i ett blogginlägg. HÄR

Kommenteringen är stängd.