Lära för livet eller lära av livet?

Livslärd

Världen GÅR framåt!

18 jan , 2014, 13.57 Martin Näse

 

Det här är superhäftigt: teknologiföretaget Vacon från Vasa tillverkar frekvensomvandlare. I torsdags fick de besök av Obama med följe vid sin utvecklingsenhet i North Carolina. Här traskar han runt med Dan Isaksson från Jakobstad. Jag ger det 9 på en skala från 1-10.

Här berättar Barack efteråt om sitt besök: http://www.youtube.com/watch?v=TLUQvM9ATng (kolla vid 2-3 min). Sen säger han också (från 3:45) att det är universiteten och den här typen av företag som ska lyfta Amerika! 🙂

MEN DET HÄR ÄR ÄNNU SUPERHÄFTIGARE: att Vacons frekvensomvandlare runt om i världen under 2013 sparat energi motsvarande ett års produktion i tio stycken 700 megawatts kärnkraftverk!!!!!!! Jag ger det 10+ på samma skala!

Visst vågar vi tro på att this world could become a better place?

h. Martin

Läs också

2 kommentarer

  1. Björn Wallen skriver:

    Hej, häftiga keikkor! Du var före Vasabladet med ditt scoop!

  2. Martin Näse skriver:

    Vacon är från Vasa, vice-VD Isaksson kommer från Jstad, jag läste Österbottens Tidning som hade tagit upp det :). Men det fanns nog andra medier både finska och utländska som hade lyft fram det.

Kommenteringen är stängd.